Serbarea Nașterii Domnului 2016

Elevii ciclului primar au fost primii care au sărbătorit Nașterea Domnului Isus, pe data de 20 decembrie, începând cu ora 16:30, printr-un frumos program de poezii și cântări. Fețele luminoase, ochii cu licăriri de bucurie, glasurile emoționate și dăruirea lor ne-au reamintit că trebuie să ne facem asemenea copilașilor pentru a putea intra în Împărăția lui Dumnezeu.

Prin programul lor, elevii au declarat că tot ce facem în aceste zile de sărbătoare trebuie să fie „pentru Isus, pentru Domnul Isus”.

01

Clasa pregătitoare

i

Clasa I

ii

Clasa a II-a

iii

Clasa a III-a

iv

Clasa a IV-a

*

„Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte și pace pe pământ între oameni plăcuți lui” (Luca 2:14)

Înainte de a pleca în vacanța de iarnă, elevii de la Natanael au pregătit un frumos program artistic cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului.

La începutul programului domnul Michel Hege a adresat un cuvânt despre pacea pe care Domnul Isus  a adus-o pe pământ și pe care o putem experimenta în inimile și în familiile noastre.

Cântările elevilor au fost în limb română, engleză și germană și au fost acompaniate de pian și orchestră.

????????????????????????????????????

Clasele a V-a și a VI-a

viiviii

Clasele a VII-a și a VIII-a

profesionala

Clasele de profesională

liceu

Clasele de liceu

*

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe singurului Lui Fiu pentru ca oricine crede-n El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (Ioan 3:16)

Încă din fragedă pruncie încercăm să-i învățăm pe copiii de la Grădinița Natanael că Domnul Isus s-a născut pentru fiecare din ei și că sunt importanți în ochii lui Dumnezeu.

Poeziile și cântecele prezentate în data de 22 decembrie la ora 10:30 au transmis celor prezenți importanța nașterii Mântuitorului.

grupa-mica

Grupa mică

grupa-mijlocie

Grupa mijlocie

grupa-mare

Grupa mare