Informații de interes general

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE URMĂTOARELE INFORMAȚII!

Consiliul de administrație, întrunit în data de 15 mai 2020, a decis următoarele:

  1. PROGRAMUL CU PUBLICUL (pentru depuneri cereri, plată taxe etc.) începând cu data de 15 mai va fi în intervalul orar 9:00-12:00. Menționăm că la intratrea în incinta Liceului Natanael există obligația de a purta mască și de a folosi dezinfectantul de la intrare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
  2. Toți elevii beneficiari ai burselor de performanță/merit/studiu vor primi bursele integral pe toată durata anului școlar (inclusiv pe durata vacanței de vară).
  3. Situația școlară a fiecărui elev va fi comunicată părinților de către învățători și diriginți până pe data de 12 iunie 2020.
  4. Cu părere de rău vă anunțăm că anul acesta nu vom avea o festivitate de premiere așa cum am obișnuit până în prezent. Elevii premianți vor primi o diplomă în format electronic.
  5. Se vor acorda premii de excelență elevilor care au obținut media generală 10 (zece) pe ambele semestre.
  6. Taxa pentru pian se reduce cu 25% din suma totală pe an.
  7. Taxa de școlarizare se reduce pentru lunile aprilie, mai și iunie cu un procent de 50% (din sumele prevăzute în anexa la contractul de școlarizare). Pentru a beneficia de reducerile menționate mai sus, părinții trebuie să înainteze o solicitare scrisă către serviciul contabilitate al liceului până la data de 31 mai 2020 (cererile se ridică de la serviciul contabilitate). Pot beneficia de reduceri doar cei care au achitat/vor achita sumele datorate pâna la 31 martie 2020, integral. Restanțele se pot achita până pe data de 29 mai. Cu toate că vom acorda reducerile menționate mai sus, vom aprecia foarte mult pe cei care vor hotărî să susțină școala prin plata integrală a taxelor.
  8. Elevii vor preda manualele școlare la începutul anului școlar viitor (cu excepția elevilor din anii terminali).