Inaugurare 2016

Dacă pentru alții ziua de 20 septembrie 2016 a fost una obișnuită, pentru noi, cei de la Liceul Natanael Suceava, a fost o zi memorabilă, o zi care va rămâne în istoria școlii.

Inaugurarea noului corp de clădire al școlii a fost întâmpinată și sărbătorită așa cum se cuvine. Am avut oaspeți din toate colțurile lumii: Africa de Sud, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Olanda, România și SUA. Cuvintele deosebite adresate de mulți dintre oaspeții noștri au fost o mare încurajare pentru noi, cei de la Natanael, elevi, profesori și părinți deopotrivă.

De asemenea ne-au onorat cu prezența și reprezentanți ai autorităților locale. Din partea Primăriei Suceava a luat cuvântul domnul viceprimar Lucian Harșovschi, iar din partea Inspectoratului Școlar al Județului Suceava, domnișoara inspector general adjunct Gabriela Scutaru.

Un grup de elevi ai școlii au susținut un deosebit program artistic, iar la finalul festivității toți participanții au luat parte la recepția oferită de organizatori cu acest prilej.

dsc_0068

Gazde și invitați

dscn9483

Programul artistic al elevilor

dsc_0117

Tăierea panglicii

dsc_0126

Recepția

dsc_0327

Noua clădire și sala de sport