Sărbătoarea Mulțumirii 2015

La Liceul Natanael Suceava, elevii și profesorii, în cadrul unei festivități speciale, au dorit să-și exprime recunoștința față de Dumnezeu, dătătorul tuturor binecuvântărilor.

Pe lângă multele exerciții de matematică, de gramatică și nu numai, atât copiii de la grădiniță cât și elevii de la clasele CP-IX au organizat o serbare a mulțumirii, deoarece doar „exercițiul recunoștinței ne umple viața de sens”, după cum spunea J.Ortberg.

Pe data de 30 noiembrie, în sala de capelă a Liceului Natanael, cântările, poeziile și bucuria copiilor au creat o atmosferă unică, încărcată de recunoștință.

Festivitatea a fost deschisă de domnul manager Nelu Prodan, care a arătat însemnătatea și rolul „Serbării Mulțumirii”. Toți elevii împreună cu învățătorii și diriginții au susținut programele pregătite, formând un frumos buchet al mulțumirii. Serbarea s-a încheiat cu fructe, prăjituri și voie bună.

Dorința noastră este ca mulțumirea să fie la ea acasă la Liceul Natanael, manifestând-o în fiecare zi față de Dumnezeu și unii față de alții.

Serbarea Mulțumirii                                           Clasele CP și I

Serbarea Mulțumirii                                           Clasele II-a, a III-a și a IV-a

Serbarea Mulțumirii                                                 Clasele a V-a și a VI-a

Serbarea Mulțumirii                                       Clasele a VII-a și a VIII-a

Serbarea Mulțumirii

Clasele a IX-a

Serbarea Mulțumirii

Serbarea Mulțumirii

Domnul manager Nelu Prodan

Serbarea Mulțumirii

Serbarea Mulțumirii

Give thanks!